Potraviny
- analýza
zaevidovaných symptómov
Analýza vyhodnocuje percentuálne vyjadrenie počtu zaevidovaných symptómov,
pri ktorých sa daná potravina odporúča ako liečivá, k
celkovému počtu zaevidovaných symptómov v konzultácii. Ak je v konzultácii zaevidovaných 100 symptómov a analýza udáva
pre potravinu hodnotu 20%, znamená to, že 20 zo 100 symptómov
zaevidovaných v konzultácii odporúča túto potravinu ako liečivú.
V
spodnej časti okna je v zozname s názvom Symptómy / diagnózy zaevidované v
konzultácii, pre ktoré je potravina liečivá ku každej
odporúčanej potravine zobrazený zoznam
symptómov a diagnóz, ktoré odporúčajú danú potravinu ako liečivú.
Ak
je potravina v analýze zobrazená červenou farbou, prípadne preškrtnutá
(voľba preškrtnúť vylúčené),
bol zaevidovaný minimálne jeden symptóm/diagnóza, pre ktorý/ú je daná
potravina nevhodná alebo zakázaná. Zoznam týchto "potravinu vylučujúcich"
symptómov je v spodnej časti pod názvom Symptómy / diagnózy
zaevidované v konzultácii, pre ktoré je potravina nevhodná / zakázaná.
Kliknutím
na tlačidlo Zobraziť potravinu sa v zozname potravín zobrazí vybraná
potravina.
Tlačidlo
Vložiť do odporúčania zabezpečí zápis názvov označených
potravín do textu odporúčaného riešenia.
Tlačidlo
Vytlačiť vytlačí zoznam označených potravín s ich popisom, účinnými
látkami, liečivými účinkami, pôsobením
na ducha a dušu, spôsobom prípravy, receptami a upozornením na prípadné
nepriaznivé účinky potraviny.
Potraviny
pre vloženie do odporúčania alebo vytlačenie označíme tak, že stlačíme
a držíme klávesu Ctrl a ľavým tlačidlom myši klikneme na názvy
tých potravín, ktoré chceme označiť.
Táto
analýza pomôže terapeutovi odporučiť do stravy tie potraviny, ktoré majú "najširokospektrálnejší
účinok", teda pôsobia liečivo na najviac symptómov, ktoré sa u
pacienta prejavujú.
>>>
|